DVÄRGEN

En timme i solen med SPF 15 och dvärgen är nu utläst.

Sitter här i skuggan nu och tittar på spännande hus.. funderar om jag kanske ska sätta igång med frågorna till boken? Njae.. inte än.

GRATTIS! DU ÄR ALLDELES LAGOM

"Grattis! Du är alldeles lagom och behöver varken gå ner i vikt eller lägga på dig."

Ja men det var ju JÄTTE peppande.. såhär när det alldeles lagom 8 veckor kvar tills sommaren... Nästa vecka blir det iaf inga kolhydrater... (undantag för frukt) och absolut INGET godis... Idag ska jag träna.

VÅREEEEN

Wohoo, solen skiner in i datorsalen och jag sitter här och tuggar melontuggummi... om ändå linnet vore här, då skulle dom vara slut!

Igår btw, var jag great och tränade ... helt ensam!

DEN ROSA FLODHÄSTEN


Jag kommer aldrig sluta posta bilder på lotta.. men här har du iaf amanda som tjatat ;) Vi sitter ute och solar nu.. ibland är det allt bra skönt att börja ett!

SL, jag tycker inte om dig

Mitt hat för SL har vuxit stor senaste tiden.... dels för att jag åkte vilse när jag skulle till skolan i fredags. (råkade ta bussen till skansen istället) .. sen igår för att nån jävla idiot hade kört in i en viadukt (hur lyckas man med det.. kan man ju fråga) så att trafiken blev typ hundra år försenad... och sen för att jag tänkte ta pendeln istället... tar tåget som går 24 över (som jakobsbergtåget skulle) och hamnade i ulriksdal... huh? Ja vi fick iaf åka tillbaka sen.. det var ju en underbar dagsutflykt och från och med nu så tänker jag ENDAST åka gröna linjen.. den har bara krånglat för mig en enda gång och det var för viaduktjäveln.

Over and out, ses på DISA fellaaas!


LOTTISEN


Here's my little sugar pie! Imorse vid fem tyckte hon det var dags att vakna och satte sig på mitt huvud med sin lilla ölmage. Den ska jag fota någon gång.. så söööt och helt naken!

IDAG FÅR JAG EN MOPSIdag ska bli den bästa dagen i mitt liv. 14.15 landar min framtida mops på arlanda, och då blir jag gladgladglad!

Skrev nyss nationella också, det gick OK men inte.. jättebra.
Skrev om sommaren då jag och Camilla bokstavligt talat bodde i stäket med alla friends.
Det var det roligaste jag varit med om.. haha!

SEG STUDIEDAG

Idag är en lång dag. Är ensam hemma hos chrisse och det finns absolut ingenting att göra. Jag har ingen nyckel så jag kan inte lämna huset, men i brist på annat så har jag iaf städat badrummet på chrisses och mitt rum.

Sitter och väntar på besked om vilken dag vi ska hämta lilla Lotta.. vet ni hur jobbigt det är att vänta? Jag vill att hon kommer nu, nu nu!

Just det.. jag skulle ju plugga...

FYRISHOV


Idag står uppsala och fyrishovs äventyrsbad på agendan.. haha, ibland måste man få vara barnslig!
Storebror, flickvän, jag, pojkvän och gp.. kan det bli roligare? Då slipper jag gymma också, wiho!

HAVAMAL

"Man ska ingenstans gå in genom dörren
utan att se sig om,
utan att utforska allt
ty ovisst är det var ovänner sitta på salens bänk."

"En lång omväg är det till ovänner
även om de bo på bygdeväg
men genvägar gå till goda vänner
om de ock vore fjärran fara"

Tack älskade svenskaläxa... nu kan jag två ordspråk från Havamal baklänges i sömnen.

MAAASSA PLUGG

Jag måste vara världens sämsta bloggare... jag har fan inte bloggat på flera dagar?
Nu ska jag iallfall berätta en rolig sak för er, alla papper för Lotta är klara! Nu åtestår bara att boka flygbiljetten men som Marie sa "Återkommer snarast med besked om hämtning" Kanske blir redan på måndag? Hoppas! Jag har iallfall satt mig själv i en svår sitation nu med maaaaassor med plugg och prov i princip varje dag/vecka fram tills sommarlovet.. vem ska då ta hand om min bebis?

Idag ska jag på barnkalas... spännande? inte direkt men hade hur som helst tänkt att hinna med ett pass på gymmet innan eller efter. Imorgon ska jag, storebror, pojkvän och flickvän till storebror på äventyrsbad... nostalgi!


Återkommer senare.... förhoppningsvis ;)

puss på alla er i cybervärlden

I <3 LOTTA


Jag tänkte att jag skulle vara snäll idag och publicera en bild på ingen mindre än lilla Lotta Pug Altbox.
Vet ni föresten att det bara är 11 dagar kvar tills hon kommer? Fattar ni hur mycket jag längtar?
Amanda, släng dig i väggen med din katt... det är en mops man ska ha! Moaha

Åh lilla Lotta jag älskar dig!

MÅL

Idag fyller älsklings Chrissi år.. grattis baby! Har förövrigt varit duktig idag, gymmat en timme. Körde ingen kondition men både ben, mage, armar.. ja you name it. Jag har dessutom satt upp en liten belöning (enligt DISAmötena så är det tydligen nyttigt...). När jag har varit duktig och gymmat (faktist varit där också.. inte bara haft kortet) i en månad ska jag beställa denna bikini.. Jag måste ju ha något att visa upp min nytrimmade kropp i! Right?


Klicka här för en större bild på Baile Bikini Set

GYMMET IDAG

Har äntligen kommit hem från en snabbshopping och middag med mamma och ska snart åka iväg till gymmet. Idag blir det mage och eventuellt även rygg... har grym träningsvärk från igår.. men då vet man ju att något händer med kroppen!

KCAL

summa sumarum så gjorde jag mig av med ungefär 600 kcal.... bra va?

GYMMA

Idag har jag varit duktig.

20 min jogging på bandet
1 timme styrka armar
3 kilometer på bandet
och strechting för att avsluta...


Igår:
20 min jogging
1 ½ timme styrka ben
10 min löpning
+ stretching


Imorgon förmodligen:
5km
1 timme styrka mage + rygg

RSS 2.0