8 TIMMAR KVAR

Unbelievble... om 8 timmar sitter jag på flyget påväg mot thailand och värme! Avundsjuk? jag förstår dig... Kanske blir detta det sista inlägget på en vecka, kanske bloggar jag senare, och kanske bloggar jag från thailand.. Hade egentligen tänkt att ta med datorn dit eftersom det förmodligen finns trådlöst internet på rummet men i dont know.. semester är ju semester.. right?


SAMSAM FOREVER

JAG TOG TILLFÄLLET I AKT OCH POSTADE ETT LITET INLÄGG PÅ KLASSBLOGGEN! SURPRISE SURPRISE...
FORTSÄTTNING FÖLJER!


PS. Idag gjorde jag GI-kräm... bara för att fira att Beach 08 faktist börjar imorgon för min del...DS.

BODY BUTTER

Jag slutar om tio minuter och då är det looooov. Ska åka och handla lite supernödvändiga saker innan thailand.. såsom Granatäppel Bodybutter från body shop....


Man vill ju inte flagna....

Later.

I AM DYING!

Jag är hungrig. Och sugen på godis. Jag får inte fuska nu. Inte inte inte fuska! Jag har klarat sex veckor nu och då kan jag klara några veckor till...

Sitter i skolan och jobbar på vår presentation on O henry.. vi ska göra någon slags informativ film med inslag av.. humor? Och jag är så jääävla stressad. Jag borde ha packat klart nu. Att packa var bland det roligaste jag visste när jag var liten.. men inte längre. Vad behöver man ha med sig till Thailand liksom? Magtabletter om man får ont i magen? Värktabletter om man får ont i huvudet? 100 st bikinis och lite soft musik.. Jag ska nog skriva en packlista nu..
Later

DU BEHÖVER ALDRIG MER VARA RÄDD



"Vi träffades liksom på chans, på nått sätt ramlade vi in i varandra
och tänk att något som jag trodde var, så svårt kunde vara så lätt
Vi träffades liksom på chans, två katter i skydd ifrån regnet nånstans
och aldrig har kärlek har drabbat mig så, och jag vet jag är hopplös svår ibland
Men aldrig aldrig att jag tänker låta nåt ont hända dig, jag håller dig hårt.
Tätt intill mig genom regn och blåst och alltid,
alltid att jag kommer vaka över dig igenom mörkret jag leder dig
jag finns i varje steg du tar så du behöver aldrig mer vara rädd"


Har ni hört något vackrare...?
Inte Jag.

MORE MUSIC

Roligt att några tipsade om musik i förra inlägget men fortsätt att tipsa så jag slipper sitta musiklös på planet på lördag ;) Vaknade precis och sitter och dricker mitt té och jobbar med naturkunskapen som ska redovisas imorgon. Ska snart gå ut med hundarna och sen ska jag äta luuunch. Vad händer för er idag?

Later.

NEED MUSIC


Music is my drug


Hey people! Jag behöver hjälp med att hitta lite soft musik.. så berätta för mig, har ni någon musik som spelas extra mycket just nu (som är bra självklart) och som får en flygresa på 12h att bli lite roligare?



NY CITY



She looks cute.

ÄNTLIGEN HEMMA

Godkväll! Nu är jag äntligen hemma efter en tuff idrottslektion. Boxing stod på schemat, vilket kanske inte var det bästa för min arm då jag vaccinerade mig igår.. kan knappt lyfta armen nu. Sitter och lyssnar på LL "Du behöver aldrig mer vara rädd" så sjukt bra, förstår inte att han inte gick vidare. I love him. Nu ska jag plugga lite naturkunskap och skriva om supernova's och sen ska jag laga maaaaaaaaat... kram!


PS. FYRA DAGAR KVAR TILLS THAILAND!

avis pappa? DS.

HALVÄTET ÄPPLE MED EN MASK I

Goddag folket! Dagens skoldag har varit mycket lärorik, och har innehållet bland annat en gestaltning av ett halvätet äpple (i lera) som fått symbolisera vårt jordklot. "Ni tar det inte seriöst" fick vi höra. Jo men det är ju jättelätt när man får i uppgift att gestalta samspelet mellan förnybara resurser och icke förnybara resurser med en klump gråbrun lera. Jag är jättehungrig, och snart väntar idrott... boxning har jag hört... Later!

PRETTY PICTURE



Woup Woup, nu sitter jag och väntar på att tyskan ska börja. Redovisningen gick bra, vi slapp göra idag så det blir torsdag istället... hur ska jag hinna allt? matteprov imorgon på lite över 100 sidor, aktivitetsdag på onsdag och presentation på torsdag. Sålänge bjuder jag på en fin bild på en supernova, som är precis det vi ska redovisa om!
Later

PRUTTPRUTTPRUTT

tjolahopp pillesnopp, linnniiii och banana at the farm. natahalieieiieie har glömt logga ut från blogg.se, synd för hennee.
Nathalie din ragata mojmoj nu ska jag ändra ditt lösenord. neeee jag är snäll för jag bor på landet och köper honungssalva av grannen! :D
Jag ska snart ut till dig och klappa kossorna och have fun in thailand maaaaaAA(häst på mandarin)!!


I SKOLAN


Hej!
Nu sitter jag i skolan med min kära vän Anna called "at the farm".  Idag ska vi tydligen ha naturkunskapsredovisning, vilket jag inte hade någon aning om förens igår kväll när jag läste det på share point, så vi får väl se hur det går med det haha. Idag efter skolan ska jag ta sista vaccinet innan resan, förbi jobbet på någon slags "intervju" och sen på hundkurs! Later.

BAKOM MINA SOLGLASÖGON



Här ser ni mina nya solglasögon som förmodligen blir en stor favorit i vårgarderoben när solen äntligen vågar visa sig på riktigt. 79 pix fick jag betala, väldigt worth it! Almanackan under är också ny.. från 239 till 39:- ... det kallar jag kap!

SOLGLASÖGON



Godkväll allihopa! Idag har jag varit i stan och ätit och handlat lite inför thailandsresan.. hittade dessvärre bara ett par glajjor från h&m herr som jag kan visa sen och en almanacka från ordning och reda. Alla var nedsatta till 39kr oavsett vanligt pris, så det vart ett riktigt kap. Vad gör ni ikväll?

Nu ska jag fortsätta jobba, later!

HIT ELLER MISS


Lily Allen hade en fin klänning på sig som hon bröt av med lite gothicinspirerat smink på Luellas höst/vintervisning.
Vad säger ni, hit eller miss?

FROM THE LOOKBOOK


Några favorittrender från vårens mode.. Vilken är din favorit?

NYHETSMORGON

Godmorgon allihopa! Ställde klockan på fem i nio för att hinna sätta på tvn och blogga en snabbis innan nyhetsmorgon går av stapeln. Stina-lee och Blondinbella är ju med idag, kan bli kul eftersom dem är raka motsatser mot varandra. Filmen igår var väldigt bra om man tycker om Tom Burtons vanliga filmer, jag personligen har aldrig sett nån så det är svårt för mig att jämföra men många säger att hans tidigare filmer är liiiite bättre...Jag skulle iallfall ge den fyra av fem :) Är ni vakna? Vad ska ni hitta på idag?

SWEENEY TODD



Melodifestivalen ikväll var ett fiasko, Lasses låt var grym men passade kanske inte direkt in bland schlager och glamour... Sannas låt var bra och Carolas likaså men resten var ju bara att kasta i soptunnan. Pinsamt att kebablåten kom före andra låtar som var bättre och ännu pínsammare var ju den där "The Nicole".. menmen. Nu ska jag iallfall se på Sweeney Todd... skriver lite senare eller imorgon då jag även lägger in en recension!

LINDSAY DOES IT RIGHT


Jag vill också kunna glida runt i klänning och tunna strumpbyxor utan att behöva frysa ihjäl, glajjorna får också följa med som grädde på moset... Våren, vart är du?

WANNA BE YOU


London, New York, Berlin och Köpenhamn...

Vilken är din  favorit?

DELTÄVLING TVÅ

image284

1.Johnson & Häggkvist
2. Ola
3. Sanna Nielsen
4. Lasse lindh
5. Andra Generationen
6. Rongedal
7. Alexandre Schöld
8. The Nicole

Jag röstar på Lasse...Vem röstar du på?


LAUREN



Min absoluta celeb har gjort en liten makeover...
vad tycker ni passar bäst, kort eller långt?

SNO STILEN AV


Jacka;
h&m 349:-
Skor: dinsko 399:-
Jeans; divided 198:-
Väska: lindex 240:-
Solglasögon; h&m man 59:-
Sjal; topshop 190:-

Summa: 1435 kr

HARAJUKU



Hur söt/cool är inte den här tjejen på en skala 1-10? .. om folk ändå gick klädda sådär här på gatorna i stockholm så skulle livet vara MYCKET roligare! (Hon har en rosa PSP i ryggsäcken)

FASHION 4 AIDS



Viktigt viktigt viktigt! Tycker det är roligt med kläder från en stor kedja där 25% av vinsten går till att motverka AIDS runt om i  världen...  allt för få människor idag, framför ungdomar vet om farorna från att bli smittad.

Tänk på att ALLTID skydda dig!
(klyscha jag vet, men sjukdommarna finns närmre än vad man tror)

DOG LOVE



Favorit i repris, älskar dig tjejen! Finns det någon sötare? Don't think so!

7 DAGAR KVAR

Bara 7 dagar kvar tills jag åker till thailand, men några saker ska hinnas med innan det är lov.
Nedräkningen har börjat.,...



måndag; Vaccination A+B
                 tyskaglosor
tisdag; Matteprov (ekvationer + vinklar)
             
onsdag; activity day/kryssning?

torsdag; peeling, bastu osv. @ C's house

fredag; städa mitt rum

lördag; bye mams,paps&r hello thailand!

what else? mer kommer...


LASSE 2NIGHT

Godmorgon allihopa.. jag har hört rykten om att det är 7 minusgrader ute..hope not för jag hade tänkt gå ut idag men om det är SÅ kallt så tänker jag bara vara inne och plugga matte, haha. Ikväll är det melodifestival och lasse lindh ska vara med, im happy! Nu, frukost. Later

SMOOTHIE/GLASS



Nu har jag precis gjort smoothieglass som står i frysen och väntar på att bli klar att ätas, och dessutom hunnit med en hel del matteuppgifter inför provet på tisdag. Är verkligen peppad för att göra mitt bästa nu, hoppas det går lika bra som jag hoppas att det gör. Känns bra också att det bara är 8 dagar (med idag) kvar tills jag åker till thailand och äääntligen får vila ut efter en jobbig termin i skolan. Fritid= plugg.

Nu ska jag se någon rolig film, eller OZ... smoothieglass och apelsinsallad med valnötter och mörk choklad.. mm mee lajkie!

MATTE B

Det här är för bra för att vara sant! Gjorde ju som sagt individuella valen idag för tvåan och trean och jag valde tyska steg 4 och matte C+D, men det blir svårt att hinna med 200p matte på ett år vilket resulterar i matte 4 dagar i veckan av 5 skoldagar. Nu kommer jag till det som är bra; hittade precis en intensivkurs i matte då man läser hela dagar i 4 dagar under sommarlovet och sen har man mattekursen B klar för att tentas av när jag kommer tillbaka till skolan i höst igen! Ringde dit för att höra att man verkligen kunde lära sig det under en vecka så att det inte bara var lite underlag, och alldeles riktigt - det kan man! Så det är alltså vad jag förmodligen kommer sysselsätta mig med en vecka i sommar, spännande... ser verkligen fram emot det nu!

COLOUR ME NATURAL



Nytt år, nytt smink. I vår är sminktrenderna inspirerade av naturen - mustig brun, dov ros, mjuk persika och bronz. Även pastell slår helt rätt i vår. Här är några tips för hur du får till din makeup:


- Hyn ska ha en jämn och fräsch ton, men tillräckligt naturligt för att foundatonen inte ska synas. Nyckelordet i vår är transparent. Sheseidon har en bra foundation som smälter ut lätt i ansiktet.
- Ögonskuggorna ska gå i vitt, grått, blått, rosa och allmäna pastellfärger på t.ex ögonskuggor. Det är ju faktist vår, och då ska färgerna synas. Dior brukar ha fina paletter på våren med pastellfärger.
- På kinderna ska du använda rouge som ser naturliga ut - persika eller korall fungerar bäst. Make Up Store har bra rouge för ett rimligt pris.
- Läpparna ska vara neutralt röda, men lite glossiga. Absolut inte torra! Tänk därför på att alltid sova med en fet läppbalsam och peela av den döda huden på morgonen när du vaknar med en blöt handduk. Idomin fungerar bäst under natten.
- Mascaran ska vara svart, använd en som inte flagnar och tänk på att det inte ska se dramatiskt ut.

FROM THE LOOKBOOK:



Såhär ska ni se ut i vår killar, iallfall om ni tittar på Costa Nostra's kollektion. Titta här pappa, och lär!

KLICK

Jäklar vad ni har klickat idag då! :D VÄLKOMNA ALLIHOPA!

IT IS WAR

Min klass är disfunctional. Det har vi fått höra. Vi gick alla ut med minst 270 poäng i nian, ändå var vi inte social kompetens nog att kunna samarbeta. Yeah right? Let me tell you, it's war! (inte bokstavligt, men jag är väldigt upprörd).. Hur ska detta påverka mitt betyg?

nu ska jag dricka min smoothie, later guys!

POCKET FOR LOVE

Idag kände jag för att vara romantisk så jag köpte en pocket till pojkvännen, jag tänkte mest på att vara så oorginell som möjligt. Undra varför han såg så besviken ut när han öppnade paketet? Är inte en pocket typ den bästa valentine's present?

YOU GUYS!

Låt mig berätta för er att Mr. Kelthy idag flippade totalt. History A = not in my heart, anymore.. aldrig varit heller... just ja, samhällsekonomi var det...

CITAT

"Fan vad du siktar högt då" ... hmm.. sån där positiv peppning kan ju vara bra såhär mitt uppe bland alla samhällspapper och hagelkulor..

KURSVAL



Imorgon ska mitt framtida liv vara planerat, närmare bestämt min invididuella val som innehåller alla kurser jag ska läsa de närmsta två ½ åren. Har bestämt mig för tyska steg 4, funderar över om jag ska läsa matematik C och D vilket kommer bli sjukt jobbigt. Att läsa 200p matte på ett år kommer gå veeery fast. Måste isf läsa matte 4 av 5 skoldagar, men annars kan jag inte gå handels. Annars blir det rättkunskap, matte c + företagsekonomi. Någon som har tips?

ALLA <3ANS DAG

Hej! Hoppas att ni alla har haft en bra alla <3ans dag hittils. Skulle gått på bio idag med pojkvännen men vi bestämde oss för att göra det i helgen istället då vi båda har ett prov imorgon som vi behöver plugga till. Idag ska vi bara ta det lugnt och se en film eller något hemma och äta tårta som mamma köpt! Vad ska ni göra?
Later.

JG4B

Klicka här för en större bild på Prism Bikini Set

Bild: nelly
Några hundralappar fattigare men en jäävligt snygg bikini rikare! Welcome thailand and goodbye grey old sweden! I'm not gonna miss you this week! Roligt också att bikinin bara finns i begränsad upplaga, då slipper man springa runt på stranden med exakt lika som alla andra... Godnatt!

LASSE LINDH


Lasse Lindh 
is the shit! Fy fan vilken undebar karl, en sån borde alla kvinnor ha rätt till! "This song reminds me of you, I just had to tell you, in case you have forgotten." Solen i ögonen, hörlurarna i öronen och raska steg som smattrar mot kullerstenarna när jag flyr gatan fram med dig i mina tankar. Jag säger bara; se upp västerås på lördag! Du behöver aldrig mer vara rädd!


"Så vila dina lockar och slut dina ögon så ska jag berätta sagan om oss.
Hur vi såg varandra gick hjärta mot hjärta och hand i hand mot olyckan.
Liksom många andra före oss trodde vi att vi skulle få det vi ville.
Men såna som oss kommer aldrig få det vi vill."

PEACE BY MUM


Armband  made by mum.

PS. I LOVE YOU



Imorgon är det ju alla hjärtans dag och vad passar inte bättre då än bio? Ps. I love you vill jag se, och det ska jag också! Har gjort min GI-glass också, på alla <3-ans dag måste man frossa! Egentligen tycker jag inte om alla hjärtans dag. Lever mer under mottot "Every day is Valentine's day" men har man pojkvän så är det minsta man kan göra att gå på bio. Nu är det room service och samhällskunskap som gäller! Later or tomorrow

TATUERING!



Jag har tatuerat mig! Visst är den fin? Bilden är lite dålig och lite suddig, men det är iallfall en stjärna på vänster handled. Just kidding! Men så här ska min framtida tatuering se ut. Hjärta vs Stjärna. Kan inte riktig bestämma mig, men den ska vara i storlek med ett russin ungefär. Mamma tycker neither, hon anser att det ser billigt ut och att det var bättre om jag skulle göra på typ fotleden.. hello det är för gamlingar!

MODELL FÖR EN DAG

Idag när jag satt på tunnelbanan hem och gjorde ingenting som vanligt så fick jag ett intressant samtal från ett okänt nummer. Det var "The studio" som ligger på typ östermalm som bjöd in mig till att vara modell för en dag och bli sminkad och allt sånt. Blir nog jätteroligt! Tack till J som förmodligen skrivit upp mig på nån form av lista, det pratade iallfall tjejen som ringde om. Dom skulle ringa upp mig imorgon igen så skulle vi bestämma datum och allt sånt, måste bjuda med storebror... jag är ju som sagt under 18 och behöver ha med mig någon i familjen som är myndig! Nu är det dags för samplugg... Later.


FÅGELHOLK

image365
Bild: rusta

Det här måste vara den coolaste fågelholken jag sett i hela mitt liv. En sån ska jag ha när jag blir stor! 98 pix får du den för på rusta! Just ja, ekonomi var det ju... men först; ostkaka! :D


PERSONLIG ALMANACKA



Jag vill ha en personlig almanacka. Det blir sjukt mycket roligare att skriva i alla prov om man har en fin kalender att skriva i... hatar min :( Men då till frågan, är den värd 300 spänn?

PLUGG OCH GYNNING

Herregud vad det är jobbigt med prov/skola/plugg what so ever. Jag orkar ärligt talat inte med fler prov. Samhällsekonomi in my ass! Nu känns det som om det enda jag gjort senaste halvåret är att plugga men i själva verket har jag inte gjort ett skit. För tre veckor sen tänkte jag "fan va bra, börjar plugga idag eftersom boken ändå ligger hemma och då kan jag ju allt utantill när det är prov om fyra veckor" och nu sitter jag här, tre dagar innan provet och har inte ens öppnat boken. Good framförhållning? Don't think so! Nu ska jag försöka läsa lite samekonomi och sen blir det Gynning för min del!

NEED A JOB


Här befinner jag mig, på en solstol och med solskyddsfaktorn i högsta hugg om 12 dagar. Kan det bli bättre? I don't think so. Nog talat om semester, jag måste hitta mig ett jobb. Jag vill jobba som säljare, gärna via telefonen men det bästa är att jag hittat ett perfekt jobb! Problemet är bara arbetstiderna. 16.30-21.00 varje vardag. Bra lön, men pallar man?

NY VÄSKA



Älskar min nya väska! Fina nitar, snyggt svart läder och dessutom med silverdragkedja. Vanligtvis är jag en guldtjej, men inget är snyggare än svart och silver!

I <3 SPRING


(snart är det absolut vår, men först thai)



Dagens absoluta bästa måste vara vårsolen som värmde heeelt undebart. Kunde till och med gå utan jacka på lunchen till affären utan att frysa! Det näst bästa måste ju vara att M är tillbaka i skolan, boring lessons NO more!
IDAG ÄR JAG LYCKLIG!


SPÄNNINGSVÄRK

Efter en 45 minuters pp med E så är huvudvärken nu värre än innan. Jag förstår inte hur jag kan få spänningshuvudvärk av att sova, jag läste eller såg inte på TV igår så det känns dumt att jag vaknar upp med värk bakom ögonen. Hur som helst ska jag laga wook snart och sen blir det nog någon bra serie och en god fruktsallad. Är det någon som vet om det stämmer att manusförfattarna faktist strejkar i USA och att det är därför som inga nya avsnitt kommit ut?

FIASKO!



Nu måste jag säga det som förmodligen redan sagts under helgen och måndagen; fyfan vilka patetiska bidrag som var med i lördagens melodifestival. Andra låten, "punk"fjortisbandet var hemska, vad gjorde dom där överhuvudtaget? Det lät inte bra någonstans, och såg inte bra ut för den delen heller... Amy tycker jag också är ganska hemsk, sure hon sjunger ju jättebra och blir nog en stjärna i sina dagar men hon hoppar runt på scenen som en kåt kanin. Och för att tala om Christer Sjögren också! Skojade han eller var han faktist seriös med låten? Varje år har vi svenskar (generalisering, förlåt) skrattat åt alla andra länders låtar om europa, och nu står vi där med en lika jävla dålig låt ändå! Skärpning till nästa vecka, då är Lasse Lindh med och jag ska rösta som en dåre... fan för dig LL om din sång är dålig! LATER!

3 KILO KVAR

Precis som jag trodde så var allt på bilderna extreemt fula men jag hittade iallfall en bikini på topshop som ska få sig en liten makeover innan den ska invigas i thailand om två veckor! Nu sitter jag här och har ätit så jävla mycket vitlök att jag bokstavligt talat inte kan resa mig upp för att min mage är hård och svullen som en ballong, jo det är sant! :( Jag måste verkligen, verkligen dra ned på ALLT om jag ska kunna gå ned de 3 kilona som är kvar innan jag når min perfekta vikt.. I'll keep you updated. Later!


FYRA FINA GODBITAR


Dessa fyra godbitar ska jag titta efter i stan idag, hoppas verkligen att alls finns inne i butik annars får jag beställa via nätet. Nu måste jag skynda mig, alla väntar och jag har fortfarande inte sminkat mig!

GODMORGON

Godmorgon folket! Sovit gott idag? Det har inte jag iallafall, har haft så sjukt ont i magen så jag knappt kunnat andas, men nu mår jag bra! Har precis duschat och ska snart gå upp och sminka mig sen ska jag hem och sen med mamma in till stan, hon ska nämligen klippa sig. Hoppas jag hittar något fint idag, känns som om jag inte köpt något nytt på år... även om jag vet att det inte är så hehe.
Nu får vi iallfall köpa en hund, fransk bulldog eller mops blir det förmodligen. Vet inte om det blir så att jag struntar i London i tvåan och åker i trean eller om vi köper den när jag kommer hem, då är vi som sagt 18 år. Later!

FREDAG

Godkväll folket! ÄNTLIGEN FREDAG! Har precis ätit kyckling med ... lime och pepparsås och wockade grönsaker och nu ska jag ut på promenad. Jag och C håller på att övertala föräldrarna om att få köpa en mops, really hope we can! Annars blir det london för min del för något måste hända i detta tråkiga land och liv! Later.


Dagens bästa: Solen sken och värmde när jag gick till skolan!
Dagens sämsta: Solen hade försvunnit när jag gick hem :(

SKISS

Jag ska lära mig att teckna, eller närmare bestämt skissa... kläder ska jag skissa och sen ska mamma få hjälpa mig att sy upp mina små kreationer. Imorgon ska jag gå och köpa papper + skisspennor och allt sådant som behövs så slipper jag låna pojkvännens, då blir han inte glad! Kommer förmodligen lägga upp bilder sen, ifall skisserna inte blir allt för pinsamma. Ritade nyss och några blev faktist riktigt bra, på bara en timme har jag lärt mig lite om hur man iaf ritar kvinnoaxlar och får allt att se propertioneligt ut... Dessutom ska jag anmäla mig till en kvällskurs i teckning... hehe..Night later!

ED FKN WESTWICK

ED FUCKING WESTWICK , I ADORE YOU!

UTBYTESÅR IN MY HEART

Sitter och småpratar med A på msn om det här med utbytesår, och är det så att jag åker till london så måste vi peppa varandra som fan men gud va roligt det kommer bli! Antingen är man redo att åka eller inte och det tror jag man känner för är man det så ansöker man resa och sticker iväg med attityden att blir det bra så blire underbart blire helvete så blir det ändå lärorikt och jag tror absolut att man måste ta allt med en nypa salt om man faktist ska klara av ett år utomlands. I USA tex tänker man ju annorlunda än i lilla sverige så man måste ju självklart anpassa sig men klarar man inte dt så kanske man ska fundera över om man verkligen kan åka och i london tex så är det ju annorlunda men kanske inte lika mkt men det handlar ju om hur mkt energi man själv orkar lägga ned på att få det att fungera. Jag är så jävla redo och pepp för att åka MEN på vrg så är det ju "först till kvarn" som får garanterad plats året efter man kommer hem och en kille i min klass har ansökt till bryssel som ska vara inne imorgon men londonansökan ska vara inne 15 april så jag får ju inte svar förens i mars men han får ju typ om en vecka så jag blir pissed på att man kan ha en sån jävla inställning till vem som får platsen nästa år, men mamma ska iaf ringa skolan imorgon och säga det för annars söker jag till ngt annat gymnasium så jag får plats när jag kmr hem GARANTERAT! Flummigt och luddigt inlägg i know men nu har jag iallfll fått det här ur världen så C och mamma och pappa slipper höra mer.. LATER darlings!

OCH AMANDA DU KOMMER FÅ DET SÅ JÄÄÄÄVLA UNDERBART, BE SURE!

BLUE, YELLOW AND WHITE!



Såhär vill jag se ut i vår/sommar eller när som helst vädret tillåter det! Det var bara det jag ville säga... senare!

ONT I MAGEN!

GAH, detta har varit en outhärdlig dag! Ingen lunch = jävligt hungrig under vår alldeles underbara (NAT) historialektion på 1 timme och 40 minuter + annan ont i magen... i almost died! Nu är jag iallfall hemma, älskade pojkvän hade köpt ett äpple åt mig på vägen som jag fick när vi möttes, haha! Nu ska jag vara social, later!

Sålänge kan ni titta på den här bilden som är helt tokig men alldeles underbar..


ENGLISH AND CIVICS PROJECT!

BTW idag fick jag tillbaka projektet - mvg! WIE! Enda felet var på formatet där vi fick G pga att roger varit oklar när han förklarade hur vi skulle strukturera, eller rättare sagt.. eftersom han sa TVÄRT emot hur jon ville att det skulle se ut! Men jag är stolt... who cares about structure?

BRÅK OCH GRÅT

Idag var en wierd dag. Huvudvärk, bråk och åter igen bråk. I'm no good at relations.. typ.. Hade bokat tid idag också hos SYV för att få hjälp med mina studiegrejer så jag kan ansöka till skolan i london men hon hade tydligen gått hem under tiden jag bokat så jag får fråga imorgon under tyskalektionen istället. Hur som helst testade jag guitar hero tre idag för första gången, det var faktist ganska roligt. Sen har jag varit ute och gått  i en timme också för att få ut mina aggressioner... Nu hur som helst är det läxor som står på schemat. Later or tomorrow!

ROSETT-KNUT



Många undrar ju hur man gör en rosettknut på huvudet, så jag tänkte att jag skulle göra ett litet kollage.  Du behöver en tofs och två hårnålar. Först sätter du upp en vanlig knut högt på huvudet som du delar in i två delar. Forma varje del till en "halv rosett" och sedan fäster du båda bak i tofsen med en hårnål. Det håret som nu inte sitter fast i tofsen lindar du runt för att fästa själva rosetten på huvudet och sen fäster du bara allt med en hårnål rakt igenom rosetten och voila så har du en knut! (Ja jag är medveten om att min rosett är ganska ful, men övning ger färdighet...) Nu vet ni iallfall!

FÅGELFISK?


 

Den här klänningen tycker jag är väldigt speciell. Inte snygg eller vacker, men speciell. Det ser ungefär ut som om man skulle klippt av vingarna från en fågel och klistrat på en fisk eller näckros. Vad tänker ni själv när ni ser klänningen, en ganska inspirerande kreation...eller?

MINUS 4 KILO

Mitt nya mål: att gå ned 4 kilo innan thailand.. vilket betyder att jag måste gå ned minst 1 kilo i veckan för att lyckas... alla ni som känner mig och läser min blogg måste verkligen se till att jag inte fuskar! Nu jävlar ska jag klara det här här :) 100 situps också varje dag fram tills dess för att få bättre magmuskler är ett måste!

Nu kom westlife på radion...!

GI-SEMLOR?

Dagens projekt: baka GI-semlor... egentligen tycker jag inte ens semlor är så goda..
Dagens sämsta: gick hem från skolan pga illamående + feber.. missade idrotten..

Nu tror jag att jag ska sova lite... sen ska jag baka mina semlor, äta och sen jobba lite.. vad händer ikväll? not much.. I huvudet på gynning, igen.. är det bara jag som tycker att senaste avsnittet var grymt tråkigt? Såg försten en jättesöt hund idag, en eurasier var det tydligen... lite flummigt inlägg i know men jag har ont i huvudet :(

JAG BRYR MIG MEST OM DIG

"Alltid är du vacker, hår och läppar och lockar och hud,
som alltid doftar sommar, vårregn, äpplen eller vild kaprifol
och alltid med ett skratt som smittar av sig eller smiter ner i den
alltid så sköna sängen vi lärt oss att kalla vår
Och tänk att något så enkelt som du bredvid mig kan göra mig så lugn"




PS. I love you

FÖRSOV MIG!

Idag har varit en bra dag. Kan ha att göra med att jag försov mig (det var C's fel, han hade glömt att ställa mobilen..) och missade därför musiken vilket gjorde att jag kunde sova vidare lite till åtta då jag gick upp och duschade. Ena bussen åkte förbi för den var full så jag fick vänta lite vilket resulterade i att jag blev sen till matten men det gjorde inget. När jag sminkade mig fick jag ett mess att tyskan var inställd vilket var.. hmm... SKÖNT! Även om jag älskar tyska och min lärare så tackar man ju inte nej till att sluta 13.50 istället för 15.55...


Bilden är från malta i somras..


I HAVE CHEATED!

I have a cofenssion to make; jag har fuskat! Var ju på middag hos storebror i helgen och han bjöd på potatis.. säkert bara för att retas. Jag tog tillfället i akt och käkade potatis som om det vore min sista dag i livet. Nu har jag iallfall reserv till imorgon, då blir det som dag ett igen och allt börjar om som vanligt. Nu blir det till att köra hårt. 20 dagar kvar och sen åker jag till thailand, woup woup!

BYE LACIE!

Jag har glömt att berätta en sak till som bidrog till att min helg varit ganska tråkig. Jag och C har en extern hårddisk som vi har allt på, precis allt. Från filmer, serier till foton från thailand, malta, tunisien, spanien, balen aah name it och vi har det på den hårddisken. Den Hårddisken med stort H har gått sönder, kaputt. Detta betyder att alla mina serier, alla säsonger OC, OTH, DH, Heroes, GG och filmer är borta... musiken också! ALLTING! Det känns som att en del av mitt hjärta lossnat.. nej skämt åsido men det är väldigt jobbigt. Hoppas verkligen det går att göra en backup!

INTERNET

Panik panik panik när internet inte fungerar på en hel helg. All kommunikation sker ju egentligen via nätet. Ta mig inte fel, det finns social kommunikation också men det är ändå på nätet som man hittar all användbar information. Nu har jag inte kunnat läsa nyheterna och jag har inte kunnat köpa någon tidning heller eftersom jag inte velat gå ut i snökaosen, vad har egentligen hänt under helgen? Jag har inte kunnat göra mina läxor heller, och inte pratat med någon... nu har jag massa up catching to do... later!

LET ME GO TO LONDON NOW!

Oh my snälla gud gör så att jag kommer iväg till london i tvåan för jag orkar verkligen inte stanna kvar i tråkiga sverige längre!  Jag vill göra något nytt, lära mig om en ny kultur, pröva leva på ett annat sätt, lära mig engelska flytande. Jag vill åka nunununu och få nya kompisar och ett nytt liv! Om jag stannar i sverige i tvåan så kommer jag aldrig orka gå klart gymnasiet. Varje morgon är en jävla plååååååååga att gå upp med. Samma ritualer varje dag.
Please, let me goooo!


DINNER AT BIG BRO'S HOUSE!

Godkväll folket! Har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag här och dricker min hallon/blåbärssmoothie. Idag efter skolan visade jag J runt eftersom att han kanske ska söka dit nästa år och sen kom C dit också och joinade oss. Roligt. Ska snart göra mig i ordning och sen på middag hos storebror. Blir spännanade att se vad han lagar eftersom han sagt att han inte ska göra GI-mat. Let's just hope he's not making potatoes!

Bilden är från i somras förrsten.

RSS 2.0