BINGOLOTTO

Fredag + lördag har varit underbart. Har legat ute och solat och badat i poolen om vartannat (säger man så?) och dessutom sträckläst hela "Så dumt" plus en halv annan bok.

Idag fick jag ryck och drog med C in till stan och då handlade vi massa roliga saker och sen åkte vi hem och åt middag. Dessutom fick C för sig att köpa bingolotter idag i stan så nu har vi spelat uuutan att vinna. Typiskt.



Later

NO MORE PROJECT THIS TERM

Projektet är ÄNTLIGEN över och presentationen gick bättre än förväntat. Slutade runt halv tolv och då åkte jag till åhlens city för att köpa en bikini eftersom jag inte orkar beställa från nelly, men priset var cirka 400 kr dyrare så jag beställer nog hellre :)


När jag kom hem la jag mig på baksidan i bikni med maaassor hawaiian tropic olja och läste en bok jag fick igår Så dumt av mia törnblad.. nu har jag läst lite mer än halva och den är brabrabra!


later

B-DAY

Snart blir det grillning och tårta med familjen, sålänge bygger jag på brännan!

Det planeras mer och mer inför resan i augusti och det lutar åt alanya. Kan det bli bättre än en vecka i solen med mina fav. girls? I don't think so!

JA MÅ JAG LEVA!

Woho grattis till mig själv! Nu är jag sjutton år, känns precis likadant som igår!

Har snott linneas dator nu, hon gick iväg nån stans så här sitter jag.. ensam i ett rum :P Ikväll blir det tårta.... alla får komma!! :D 542 bilder på Angelina Jolie har hon försten på mina bilder... har linnea något liv? Det är en bra fråga det :)

VILL BLI BRUN

Idag var en sån dag som jag bara skulle velat ligga på baksidan och sola, men så var inte fallet. Skola mellan 8.30-13.00 och sedan mötte jag pappa för en lunch. Kanske får ta en sväng förbi solariet när jag har tränat idag... om jag tränar idag! :)

Det snackas dessutom om en resa i mitten av augusti med linnea och amanda till turkiet, hoppas hoppas hoppas att vi alla får nu! Det skulle vara najs najs najs!

PEACE AND FUCKING LOVE

Det verkar som om vi kirrat peace and love biljetter after all.. thanks god!
Vad skulle en sommar bli utan festival? Ingenting alls.


Sålänge bjuder jag på en bild från lilla campus 07 :)

TRÄNING

"Ska du med och träna eller? Kom ut nu!"
"Njae, jag kollar på fotboll.."
"Jaha, skit i det då!"
"Eller.. är ni här ute?"
"Ja, på vändplanen"
"Okej då, jag kommer väl.."
"Du ska vara ute här om 30 sek"

Sen sprang jag och hämtade alla träningsgrejor (eftersom C använder min träningsväska så låg dom utspridda all over the house...) och sen blev det 1½ timmes pass axlar/bröst. Måste jag säga att mina muskler hoppade när jag körde hantelpress och att jag knappt kan röra armarna idag? Ingen vila här inte, träning ikväll igen.



BETYDER ETT MIRAKEL INGET ALLS

Jag trodde aldrig att saknaden skulle bli så stor, men minnena från tiden vi hade tillsammans springer ikapp mig. Minns du kvällarna på bryggan när vi satt och pratade tills solen målade hela himlen rosa? Minns du nätterna vi spenderade vakna skrattandes åt gårdagens bravader? Kommer du ihåg alla gånger vi tröstat och hållt om varandra, för att vi visste att vi var bästa vänner och kunde berätta allt för varandra?

Jag längtar efter den dagen när du kommer hem. Tills jag får krama dig när du är ledsen och berätta för dig att allting kommer bli bra, för att jag kommer stå vid din sida till döden. Var det inte så vi sa? Till döden?

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss Vi rör oss Ni står still?

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till Mig Du
är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metalll
betyder ett mirakel inget alls

SOMMARVÄRME

Det gick ju inte så bra för Sverige men inte gråter jag för det. Tog nyss ett dopp i poolen och nu sitter jag här och försöker torka. Det är verkligen varmt ute idag och jag hoppas att det håller i sig i några veckor till, hela sommaren faktist. Eller iallfall tills min födelsedag på onsdag, hihihi! Planerar fortfarande om jag ska ha någon liten get-together eller inte.. svårt.

Nu ska  jag sola lite till, later

NELLY FURTADO

Fick fnatt och har gått och sjungit på den här låten hela dagen, så jag tänkte lyssna på youtube och då hittade jag den här versionen av låten.

Detta måste ni lyssna på. Vackert. Älskar Nelly Furtado.


You're beautiful, that's for sure
You'll never ever fade
You're lovely but it's not for sure
That I won't ever change
And though my love is rare
Though my love is true

PEACE AND FUCKING LOVE :(

Just nu vill jag gråta, nästan iallfall. Alla peace and love biljetter är slut. Smart som jag är så ska jag sjäääälvklart alltid vänta tills sista minuten innan jag köper eller beställer något. Samma sak var det förra året fast då hade vi tur och det släpptes en sista omgång men nu står det klart och tydligt på hemsidan att alla 22 tusen festivalpass redan är sålda. Får köpa tre endagarsbiljetter förmodligen och bo på hotell vilket känns pretty boring eftersom camping/umgänge osv är en stoooor del av att åka på festival. Eller så köper jag till dubbla priset på blocket. Peace and Love ska jag till iallfall, hur som helst..


Om tjugo minuter är det schlager, Perelli eller vad tror ni? :)

Puss allihopa, hörs senare!

ALVISKA



Denna tatuering funderar jag att göra vid troskanten på magen. Det står Nathalie på alviska. Tycker ändå det är coolt med ett för många främmande språk men att den dessutom är personlig. Jag har några veckor kvar att bestämma mig, för tatuering ska det bli!

ALMOST DONE

Idag skulle vi mötas 10.30 i skolan men jag blev lite sen, hur som helst så är vi i princip klara med projektarbetet nu. Iallfall själva uppsatsskrivandet. Så nu har jag ingenting jag måste tänka på i helgen, iallfall inte som har med projektet att göra.

På onsdag fyller jag år också så glöm inte att gratta mig alla där ute! Har fortfarande inte sagt till mamma och pappa vad jag önskar mig, kanske är på tiden nu? C har iallfall redan köpt något, känns ju bra att man inte blir helt utan present. haha!

Idag köpte jag försten en tröja från Chloé till min framtida bebis. Kunde faktist inte motstå, den var nog den sötaste jag sett någonsin!

Later.

SOLSKEN

Idag har varit en bra dag. Först pluggade vi lite hos Anna, sen åt vi lunch utomhus. När jag skulle gå hem så följder Anna och Roya mig, hur mycket hem jag kom vet jag dock inte, kastade bara in väskan och sen fortsatte vi mot ICA och köpte godis. (jag köpte bara vatten) sen satte vi oss ute i gräset och pratade. Summa summarum: en bra dag. :)

Nu ska jag träna och sen äta och sist men inte minst; titta på perellis väg till eurovision!

Later

LEIGHTON


Sitter hemma hos Anna nu och försöker plugga. Det går väl sisådär. Stackars Mervin som sitter här  med tre tjejer som gör allt annat utom att plugga... Roya och jag sitter mest och läser bloggar och läser gossip om kändisar, haha! Hur som helst så har vi ändå kommit ganska långt.. vi har väl skrivit 1500 ord eller något. Så vi är nästan, nästan klara.

Bilden är försten från nya numret av InStyle och det är Leighton Meester aka Blair Waldorf :)

Later

TATUERING



På onsdag fyller jag sjutton och då tänker jag göra min första tatuering. Antingen ska jag skriva "always believe in yourself"  eller något annat budskap som betyder mycket för mig vid troskanten på ryggen (inte i mitten, på sidan..) eller göra någon symbol på handleden som ska vara minimal, eller en symbol vid troskanten på magen... det lutar åt rumpan.. det är ändå lätt att täcka.


Vad tror ni?

LOTTA


Nu har det gått en månad och några dagar sedan jag fick min lilla mops.
 Tänk va tiden går fort! Inatt vaknade jag försten av att hon låg på min huvudkudde. Inte i kanten för att snällt dela den med mig, utan i mitten. Jag fick minsann ta en prydnadskudde och sova på.. en mops i ett nötskal!

Det var bara det jag ville säga, hehe ;)

KLOKT ORDSPRÅK

Plugg @ Anna's idag gick bra.  Vi gjorde under första timmarna allt utom att plugga, men vi är igång med projektet nu och vi vet vad vi vill uppnå med uppsatsen. Imorgon kl 11.40 har vi samtal och sen är det bara att köra på.


"Keep on beginning and failing. Each time you fail, start all over again, and you will grow stronger until you have accomplished a purpose - not the one you began with perhaps, but one you'll be glad to remember."


FEM KM

Fem km utomhus blev det. Jättejättedålig tid, kan ju ha att göra med att jag gick ungefär hälften också. Nu ska jag dricka upp mitt detox, läsa klart projektläxan och sen blir de sängen och satc...
imorgon blir det plugg @ annas vilket är perfekt eftersom bara är några hundra meter ifrån mig...kan det bli bättre?


godnatt allihopa

PROJEKT



Projektet är igång och ja so far so good.

Min grupp ska skriva om Boccaccio, och ska imorgon ha läst 8 underbara noveller av karl, 150 sidor ungefär. Har läst sex hittils, och måste dessutom plugga till NKK provet som jag förmodligen ska göra imorgon.

Mams har anmält mig till vårruset också så jag känner ju att jag måste träna upp kondisen pyyyttelite till på några veckor, lite pinsamt att springa på 28 minuter när vinnaren springer på typ 14, haha! Så det blir nog en runda förbi gymmet sen också...


Dessutom sörjer jag verkligen att säsong 3 av the hills är slut och att jag måste vänta tills augusti innan det kommer nya avsnitt :( nu är jag tvungen att titta om SATC istället..

puss på er alla


I LOVE YOU

I'm with you, in every breath You take.

HUVUDVÄRK IGEN

Nu har jag snart missat en hel solvecka pga huvudvärk. Har ju iofs gjort proven, som är viktigast.. men det känns -ändå ganska trist. Imorgon måste jag iaf ta mig till skolan och göra muntliga nationella.. men det går nog bra. Har iaf fått en tid för huvudundersökning nu.. även om det är om en vecka :D

puss på er aallaa.. later

STRAAAAAANDH

linnea din pussy, ge mig lösenordet till din blogg NUNUNU! jag får ju abstinends utan all denna tråk-läsning!
 :D

PUSSYCAT

Nej, jag har inte dött! Jag har bara haft andra saker för mig.. som att typ... njuta av våren, plugga, njuta av våren, plugga, få sommarkänslorångest och ja.. allt som hör våren till. Nu har jag iaf vaknat upp från min spänningshuvudvärksdvala. Låg deckad i soffan med en blöt handduk hela förmiddagen men nu är jag vid liv igen.


Nu - pussycat dolls presents girlicious.

Ses sen.

RSS 2.0